Thursday, July 09, 2009

svarade på enkät. fick svar från universum. kallar mig numera young professional.


Bästa young professional,

Tack för att du deltagit i årets KarriärBarometer och delat med dig av dina åsikter om din framtida karriär och ideala arbetsgivare. Resultaten från undersökningen offentliggörs den 16 oktober på www.universumglobal.com. Då får du veta vilka företag som är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare blanda young professionals. Missa inte det!

Som tack för ditt deltagande har du bl.a. chansen att vinna något av priserna nedan:

* en unik språkkurs där vinnaren får 10 privatlektioner live online med en lärare i valfritt språk. Vinsten presenteras av Universum i samarbete med Myngle, den globala marknadsplatsen för språkundervisning via Internet. Mer information finns på: www.myngle.com/universum
* ett resepresentkort på 5000 SEK. New York, Barcelona, Paris eller London - vart vill du helst åka?


Du vet väl också att Saab och Universum söker Årets teknikkvinna 2009?
Är du en tjej som gillar tekniska utmaningar och problemlösning? Har du erfarenhet av att arbeta och driva projekt i en internationell miljö? Är du intresserad av affärer och att fokusera på kundens behov?

Anmäl dig nu eller nominera någon du känner! Läs mer på http://www.saabgroup.com/en/Career/News/teknikkvinna.htm

Vinnaren får en studieresa till Saabs kontor i Bryssel och chansen att under ett år få ta del av ett unikt mentorskap. Alla som söker och nomineras kommer dessutom att erbjudas att delta i ett nätverk för kvinnliga tekniker inom Saab-koncernen.


Glad sommar!
Universum


No comments: